Pravno obvestilo

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja Mizarstvo Jezeršek, d.o.o., ki je izključni imetnik vseh pravic, kot so določene v Zakonu o industrijski lastnini in Zakonu o avtorski in sorodnih pravicah. Vsebine, objavljene na spletnih straneh stopnice-jezersek.si, treppen-jezersek.at, scaleinlegno1980.it, treppen-jezersek.de, jezersek-stairs.com, stepenice-jezersek.com so last Mizarstva Jezeršek, d.o.o.. Vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje, predelovanje ali razširjanje vsebine ali kateregakoli dela vsebine brez pisnega dovoljenja izrecno prepovedano. Mizarstvo Jezeršek, d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb vsebin.

Omejitev odgovornosti

Mizarstvo Jezeršek, d.o.o. bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in ažurnost podatkov z vso dolžno skrbnostjo, vendar opozarja uporabnike, da so podatki informativnega značaja, zato Mizarstvo Jezeršek, d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in celovitost podatkov ter za kakršnokoli škodo, neprijetnost ali posledico, ki bi uporabniku morda nastala zaradi morebitnih napak, nepopolnosti ali netočnosti podatkov. Mizarstvo Jezeršek, d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani, in priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani. Mizarstvo Jezeršek, d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje spletne strani in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz možnosti dostopa do spletne strani ali nemožnosti uporabe informacij na spletni strani.

Na tem spletnem mestu so lahko objavljene tudi nekatere povezave do spletnih strani drugih ponudnikov informacij. Mizarstvo Jezeršek, d.o.o. ne sprejema nikakršne odgovornosti za vsebine informacij, ki so jih pripravili drugi ponudniki informacij ter za delovanje spletnih strani drugih ponudnikov informacij in njihovo vsebino.

Mizarstvo Jezeršek, d.o.o. ne odgovarja za nedelujoče domene, ki so posledica tehničnih težav lastnika spletnih strani, spremembe, ukinitve ali prodaje domene.

Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:

Mizarstvo Jezeršek, d.o.o.

Hotavlje 7b, 4224 Gorenja vas, Slovenija

Tel.: +386 (0)4 518 15 48

E-mail: info@stopnice-jezersek.si

Politika zasebnosti

Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih Mizarstvo Jezeršek, d.o.o. zbira od vas, ko oddate povpraševanja preko kontaktnega obrazca ali se prijavite na prejemanje vsebin kot so e-novice.

Mizarstvo Jezeršek, d.o.o. se zavezuje, da podatke ki jih boste posredovali preko spletnih strani stopnice-jezersek.si, treppen-jezersek.at, scaleinlegno1980.it, treppen-jezersek.de, jezersek-stairs.com, stepenice-jezersek.com ali na kakršenkoli drugi način, ne bodo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov – GDPR je:

Mizarstvo Jezeršek, d.o.o.

Hotavlje 7b, 4224 Gorenja vas, Slovenija

Tel.: +386 (0)4 518 15 48

E-mail: info@stopnice-jezersek.si

Osebni podatki in namen njihove obdelave

Kontaktne podatke, ki nam jih posredujete ob izpolnitvi oz. oddaji obrazca za povpraševanje potrebujemo za obdelavo vašega povpraševanja, oblikovanje ponudbe in za komunikacijo z vami glede podrobnosti in pošiljanje ponudbe. V primeru, da nam ne posredujete navedenih kontaktnih podatkov, vašega povpraševanja ne bomo mogli obdelati in naj ustrezno odgovoriti.

Z izpolnitvijo obrazca za povpraševanje in klikom na ‘POŠLJI SPOROČILO’ podate tudi soglasje za obdelavo osebnih podatkov.

Mizarstvo Jezeršek, d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in je zavezano, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Ker lahko obstajajo na spletnih straneh Mizarstva Jezeršek, d.o.o. določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Čas hrambe osebnih podatkov

Podatke hranimo za nedoločen čas: do vašega preklica oz.do izteka zakonskih rokov hranjenja (v primeru naročil in s tem povezanih izdanih računov).

Piškotki

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika.

Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

Seznam piškotkov na naši spletni strani:

Priglasitev

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Upravljanje in brisanje piškotkov

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete. Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika.

Posodobljeno: oktober 2021